PromsFestival@Nuenen

Editie 2023

Hetzelfde idee als 2022, maar dan op een andere locatie. Wederom een regionale samenstelling van solisten, een proms-orkest, topdansers en een fantastische show. In het voorprogramma stonden PUUR, Popkoor Prestige en Betty Blue, aangevuld door DJ de Oorzaak.
Bekijk de foto's en oordeel zelf! Een prachtig muzikaal evenement dat bol staat van gezelligheid!

PromsFestival@theLake

Editie 2022

Een nieuw idee, op een nieuwe locatie. Meer solisten, een proms-orkest, topdansers en een fantastische show. Dat was de bedoeling. Met een voor- en naprogramma (The Surphonics en Waylon) in een beachy-sfeer inclusief foodtrucks. Ondanks het onvoorspelbare weer, was het toch een spektakel. Bekijk de foto's en oordeel zelf!

Concert@theChapel

Editie 2018

Inmiddels omgedoopt tot Concert@theChapel, zodat de muziekkeuze wat breder kon worden. Zo hebben Johnny Rosenberg en Pleun Bierbooms hun stem aan deze editie kunnen verbinden. En weer drie fantastische avonden voor een uitverkochte kerk.

Elvis@theChapel

Editie 2017

Het succes van 2016 kreeg een vervolg in 2017. Dit keer met solo’s en duetten uit de eigen gelederen. De hoofdact werd net als in het voorgaande jaar  verzorgd door Mark Elbers. De muzikale leiding kwam in handen van Rob van Reijmersdal.

Elvis@theChapel

Editie 2016

De eerste editie! Toen nog Elvis@theChapel, waarbij (hoe kan het ook anders) vooral veel Elvismuziek ten gehore werd gebracht. Samen met de enige echte Nuenense Elvis, Mark Elbers. Een fantastisch concept bleek, want de Heilige Clemenskerk was snel uitverkocht.