FAQ - Frequently Asked Questions

Vragen over de kaartverkoop:

Hoe kom ik aan kaarten?

 • Kaarten zijn alleen digitaal te koop via de pagina tickets. Na aanschaf ontvang je een bevestiging per email met daarin de link(s) naar de kaart(en). De kaarten blijven altijd online beschikbaar, dus afdrukken is niet per se nodig.

Ik ben mijn email met daarin de links naar de kaarten kwijt of ik heb geen email ontvangen.

Zijn de zitplaatsen vooraf vastgestelde zitplaatsen?

 • Nee. De zitplaatsen zijn niet 'vast'. Maar er zijn voldoende stoelen, allen met goed zicht op het podium

Wat houden de Skydeck-plaatsen precies in?

 • Het Skydeck (in 2022 was dat VIP) is een verhoogd deel rondom de arena. Deze plekken zijn overdekt en hebben een eigen bar. Het Skydeck is alleen toegankelijk als je daarvoor de juiste kaarten hebt gekocht. Deze kaarten geven je recht op toegang maar ook op hapjes en drankjes. Meer informatie lees je in dit nieuwsbericht.

Mag ik mijn kaart(en) aan anderen overdragen of doorverkopen?

 • Het overdragen en/of doorverkopen van kaarten is toegestaan

Hoe zie ik dat mijn kaart een unieke kaart is?

 • Elk kaartje krijgt een uniek volgnummer en QR-code. Deze QR-code wordt bij de toegang van het festivalterrein gescand en dat scannen kan maar eenmalig.

Krijg ik geld terug als blijkt dat ik mijn kaarten toch niet kan gebruiken?

 • Nee. Wij kunnen geen kaarten terugnemen

Vragen over het festival:

Wat is het PromsFestival?

 • Het PromsFestival is een muzikaal initiatief van een vriendengroep die voorheen Elvis@theChapel en Concert@theChapel heeft georganiseerd. De organisatie heeft als doel om een gaaf muziekevenement neer te zetten, waar iedereen met veel plezier op kan terugkijken

Wanneer vindt het Promsfestival plaats?

 • De 2e editie zal plaats vinden op 1 en 2 september 2023.

Wat is het programma en wat zijn de tijden?

Vragen over het festivalterrein:

Waar is het festival?

Hoe krijg ik toegang tot het festival?

 • Alleen met geldige kaarten kun je op het festivalterrein komen. Kaarten koop je via deze website. Elke kaart is uniek en wordt gecontroleerd, waarna je een armbandje ontvangt, dat afhankelijk van je gekochte kaartje een bepaalde kleur zal hebben. Het festivalterrein is volledig omheind.
 • Bij de entree is beveiliging aanwezig die de mogelijkheid heeft tassen e.d. te controleren. Laat zo veel mogelijk thuis en geniet vooral van het festival zelf en wat het je te bieden heeft

Hoe ziet het festivalterrein er uit?

 • Het terrein heeft na de toegangscontrole een 'foodplein'. Achter het foodplein ligt het muziekplein, met de tribune (zitplaatsen) en het veld (staplaatsen), beiden met goed zicht op het podium. Barren bevinden zich grenzend aan de arena en boven de barren zijn de Skydeck-plaatsen. De toiletten en de kassa's bevinden zich bij het foodplein.
 • Consumpties betaal je met muntjes. De muntjes koop je bij de kassa's die op het festivalterrein staan. Er zijn diverse foodtrucks aanwezig. Tevens zijn er diverse barren en drinkgelegenheden. Let op dat er twee soorten muntjes zijn. Drank-muntjes zijn alleen geldig om drank mee te kopen. Met drank en eetmuntjes koop je beiden.

Als het regent, gaat het dan wel door? Of is het festival overdekt?

 • We gaan natuurlijk uit van het positieve! Het regent niet! Maar het is en blijft wel een buitenfestival. Dus de tribune en de arena zijn niet overdekt en het gaat gewoon door, ook als het regent. Ziet het er naar uit dat het gaat regenen? Neem dan een poncho mee. Paraplu's zijn niet toegestaan. Bij onweer kan het zijn dat we het terrein moeten evacueren. Volg de aanwijzingen op van de organisatie. Als het onweer voorbij is gaan we weer door met het festival

Vragen over de bereikbaarheid van het festivalterrein:

Kan ik met de auto naar het festival?

 • We hebben de voorkeur dat je met de fiets komt. Maar als dat te ver is, kan een auto uitkomst bieden. Parkeren kun je naast Molen de Roosdonck. Zie onderstaande afbeelding voor de situatie. Let op dat foutparkeerders beboet zullen worden. Volg altijd de instructies op van de parkeerwacht.

Is er een fietsenstalling?

 • Jazeker. Op hetzelfde deel als waar de auto's parkeren, staan ook hekken voor de fietsen. Het betreft geen bewaakte fietsenstalling.

Zijn er kosten verbonden aan het stallen van de fiets of het parkeren van de auto?

 • Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het stallen van de fiets of parkeren van de auto.

Is het terrein bereikbaar met openbaar vervoer?

 • De dichtstbijzijnde bushalte is op ongeveer 15 minuten lopen (Gerwen, Kerkakkers), buslijnen 321 en 322. Let op dat de laatste bus mogelijk niet aansluit op de eindtijd van het PromsFestival.

Vragen over contactgegevens:

Hoe kan ik in contact komen met de organisatie?